Autor otázky: E
Hľadám pani Ivetku
(číslo príspevku 211.579, zo dňa 16.05.2010. videné 411x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 211579:
Dobrý večer:
Hľadám pani Ivetku, ktorá písavala na túto stránku v r. 2006-7. Neviem, či sem ešte prispieva svojimi názormi, ale už naozaj neviem aký spôsob zvoliť, aby som ju našla.
V r. 2006 mi na tejto stránke poradila jedného veľmi dobrého detského alergológa zo Svidníka, pretože moja dcérka mala problémy, ktoré sa zdalo patrili do rúk dobrého alergológa.
Neskôr som (v roku 2007) prestala chodievať na túto a iné stránky pre psychické problémy a až nedávno, keď som sa vrátila na túto stránku som zistila, že mi po čase predsa len ako raz dávnejšie sľúbila napísala e-mailovú adresu. Nebudem prezrádzať veľa iba napíšem začiatočné tri písmena z nej a možno si spomenie aká bola. Preto píšem, že bola, lebo som jej na ňu skúšala odoslať mail, ale mi neodišiel a tak si myslím, že už je neplatná. Teda znela galg...atď.
Prosím vás Ivetka až sa na mňa nehneváte za to, že som sa tak na dlho odmlčala bez vysvetlenia ozvite sa sem na túto stránku a ja sa ešte niečo spýtam, aby som si bola istá, že ide o vás, pretože je tu veľa Ivetiek. Veľmi ste ma vtedy podržali po psychickej stránke a ja som sa voči vám blbo zachovala aj keď to nebolo úmyselne. Neskôr som zistila, že ste mali myómy na maternici, o ktorých ste mi písali na tejto stránke. Nepomohla som vám a ani vás nepodržala psychicky a nemôžem preto spávať. Viac v osobnom maily, ak sa ozvete a budete mať záujem o spoločnú komunikáciu.
Lúčim sa zatiaľ:
E.