Odpovedal: Dagmar
Re: speneny moc
(číslo príspevku 208.819, zo dňa 19.03.2010. videné 2193x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 208819:
Treba sa urcite objednat na nefrologiu. Moja skusenost je, ze urologia casto podcenuje nefrologicke problemy a nevie si dat s nim vzdy rady. Nefrologia je interny odbor, urologia ako taka viac-menej chirurgicky.
Ak mate speneny moc, poukazuje to na pritomnost bielkovin, co urcite nie je v poriadku, najmä ked to mate dlhodobo. Aj niekolkonasobne mocenie v noci je patologicke, podla nalezu v moci m oze ist napriklad o infekciu, ktoru treba preliecit, pretoze uroinfekty velmi rychlo a lahko prechadzaju do chronicity, ked sa prepasie zaciatok a ked sa to berie na lahku vahu a potom sa clovek trapi roky alebo cely zivot a nasledky byvaju fatalne. Nechcem vas strasit ale pripadov je X.
Takze nedajte sa odradit pristupom lekarky a chodte na nefrologiu, vezmu vam krv (krvny obraz, oblickove hodnoty),moc, treba ho zaslat na kultivaciu, podla vysledkov vam nasadia lieky a zrejme vam urobia aj 24h zberny moc ktory sa extra zasle na rozbor. Podla neho sa da zistit ako pracuju a filtruju oblicky.
Urcite vam urobia aj sonografiu obliciek, moc. mechura a mozno aj prostaty, lebo aj tam moze byt problem. Napiste ako ste dopadli. S tymto nie je spas, oblicky su zivotne dolezity organ a ked sa znizi ich funkcia budete mat vela inych problemov a budete dozivotne odkazani na lekarov.
    Reakcie na príspevok:
  • Re: speneny moc (1601x, Dušan pre Dagmar, zo dňa 2010-03-19)