Autor otázky: winona
....PANI doktorka !!!
(číslo príspevku 208.594, zo dňa 14.03.2010. videné 498x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 208594:
Dobrý večer,Mám zdravotné problémy až tak,že keď som bola u lekárky povedala mi,že musím vybrat infúzie,ktoré ona musí objednať,že mám nahlásiť kedy a prídem ležať do nemocnice.Ja ale mám 2 mesačné babatko a tak som sa na to odvolala a poprosila lekárku či na infúzie namiesto hospitalizácie nemôžem dochádzať,alebo som sa opýtala aké mi navrhuje riešenie.Táto lekárka sa na mňa normálne vykričala,že keď som vedela,že mám vážne zdravotné problémy načo mi bolo decko!!!
Že si to mám vybaviť a "decko niekam na týždeň dať,lebo infúzie musím brať v nemocnici,že iná možnosť vraj neexistuje a keď si to zariadiť neviem tak bohužiaľ"! Takto to povedala....
Podotýkam,že som pacientka tejto "pani MUDr" už 5 rokov,lebo inú možnosť nemám musela by som sa prehlásiť do iného mesta a to je pre mňa ďaleko,lebo musím pravidelne chodiť na kontroly a jej prístup takýto.Opísala som to tu celé,aby ste si prečítali,že aj takýto páni MUDr sú tu medzi nami.Otázka je.: Neviete poradiť,čo robiť ak liečbu chcem,lebo ju potrebujem a nemôžem si dovoliť,alebo nesúhlasím s hospotalizáciou? To naozaj lekár má právo povedať: Keď neprídeš ležať,liečbu nedostaneš!?