Odpovedal: lucia
Re: vši
(číslo príspevku 208.406, zo dňa 10.03.2010. videné 255x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 208406:
nie vsa, ale vos. nie s ciganky, ale z ciganky, a uz vobec nie ciganka, ale romka...to je aj dovod, preco ti opravujem gramaticke chyby - neznasam neznasanlivost..
kazde dieta sa da donutit umyt si vlasy tak, ze sa dohodnete na rodicovskom zdruzeni, ze sa raz do tyzdna bude detom pred zaciatkom vyucovania alebo v priebehu prvej hodiny kontrolovat hlava. kto bude mat vsi, bude poslany domov, ti, co chodia s rodicmi, pockaju v riaditelni do prichodu rodicov. riaditel posle vsetkym rodicom pisomne vyhlasenie, ako sa bude postupovat, az do vymiznutia epidemie. na trhu je mnozstvo pripravkov na vsi, skusajte, kym sa ich nezbavite.
v nasej skole to takto fungovalo. nechodi tam ziadne romske dieta. vsi sa skola nevedela zbavit takmer rok. cim mladsie deti, tym tazsie je dodrziavat opatrenia - nevymienat si ciapky, celenky, sponky.
ps:vos z hlavy romskej spoluziacky na hlavu vasho dietata prejde len v pripade, ze sa ich hlavy a vlasy budu dotykat, vsi dokazu len chodit, nelietaju, neskacu. staci, ak sa nebudu hlavami dotykat, ani si navzajom nad sebou vytriasat vlasy ci poziciavat vlasove ozdoby.
    Reakcie na príspevok:
  • Re: vši (223x, pre Luciu, zo dňa 2010-03-12)