Autor otázky: Mária
prečisťovacia kúra - bolesti žalúdka
(číslo príspevku 207.939, zo dňa 01.03.2010. videné 440x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 207939:
Dobrý deň,
poraďte mi prosím nejakú detoxikačnú či prečisťovaciu kúru.
Od piatku mám totiž bolesti žalúdka: chvíľami silné, inokedy slabé , avšak prakticky neustále. Bolí ma žalúdok a zrejme z neho bolesti prechádzajú i do bokov a nahor smerom k bránici. Bolesť je tupá, nie je pulzujúca.Žalúdok mám taký Ťažký, akoby som v ňom mala kameň.
Stolicu mám bez problémov - ani hnačka, ani zápcha, všetko tak, ako má byť, čiže normálna stolica 2x denne, ako je u mňa bežné.

Problémy mi začali v piatok. V sobotu som si uvedomila, že som deň predtým zjedla už asi 5 dní starú šošovicovú polievku so smotanou, ktorá na chuť bola dobrá, avšak ktovie... Nenapadá ma žiaden iný dovod, prečo by som mala mať takéto bolesti.
Dnes ma začala i páliť žáha.

Ešte uvediem, že jedávam bežne veľa zeleniny, mám teda dosť vlákniny. Nestravujem sa však stopercentne zdravo. Mám za sebou za posledné dva mesiace antibiotikmi preliečenú angínu a následne i laryngitídu sposobenú vírusom, neužívala som pri nej antibiotiká. Vyliečila som sa z nej zhruba pred týždňom. Mám 24 rokov a študujem, mám v poslednej dobe veľa stresov (rozchod, stahovanie, skusky). I liečim sa na úzkostne - depresívnu poruchu. Stresy , myslím si, možu hrať nejakú rolu.

Myslím si, že nejde o nič vážne, kvoli čomu by bolo nevyhnutné navštíviť lekára. Je možné, že kombinácia nevhodného jedla a stresov mi spravila nedobre.

Cítim sa ťažko a tak by som chcela vyskúšať nejakú intenzívnu kúru, ktorá mi prečistí tráviaci trakt :-) Budem vďačná za akýkoľvek tip :-)

Až keď to nezaberie, navštívim lekára...
Vopred moc ďakujem :-)
Mária