Odpovedal: Boris
Re: zdravé chudnutie
(číslo príspevku 20.101, zo dňa 14.07.2003. videné 2449x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 20101:
Ja by som snad este dodal:
Jest pomaly, to znamena, mozno to vyznie smiesne, ŽUVAŤ potravu co najviac, to je dolezite aby "nepadali do zaludka potravinove bomby", teda nielen rozdelenim jedal do 5-6 porcii denne zvysuje metabolizmus ale este aj dodatocne rozdrobenie kazdeho jedla pomaha zaludku poriadne stravit a zrychlit metabolizmus organizmu.
V pripade doplnkov vyzivy je dobre vyuzit vyrobok obsahujuci napr.chromium picolinate, teda chrom a pred cvicenim snad v pripade bezproblemovej financnej situacie :) aj L.Carnitine (to ale po porade s lekarom, nemal by byt ale problem).
Podstatna je vsak aj mysel ako uz bolo naznacene, najlepsie, dobry pocit a radost z uspesne absolvovaneho aerobneho cvicenia a chut do noveho treningu (napr. korcule, bicykel, plavanie, beh atd.) ja v pripade diety odporucam minimalne hodinu, v pripade chudnutia, zavisi vela vsak aj od intenzity a ako chudnut resp. priberat svalstvo sa zacina az vtedy ked nasa mysel povie "uz nevladzem, asi odpadnem", vtedy treba este skusit aspon 10 minut. Samozrejme pitny rezim musi byt zachovany tak ako aj pyramidove, ci postupne pridavanie zataze jednotlivych treningov.
Drzim palce.