Odpovedal: Alena
Re: Odstránenie ochlpenia na pohlaví.
(číslo príspevku 13.246, zo dňa 15.11.2002. videné 9596x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 13246:
Dakujem vsetkym za ich prispevky, som rada, ze aj vas to zaujima. Dakujem aj panovi doktorovi a panovi administratorovi za ich rady. Precitala som si vsetko, co tu bolo uvedene, aj linky, ale i tak mi chyba jedna informacia. Vsade je spominane odstranovanie chlpkov nad perou, okolo bradaviek, nohy a "bikiny". To bikiny, aspon podla mna, znamena odstranenie chlpkov na pahorku a tesne okolo pohlavia. Mna by ale zaujimalo, ako je to s odstranenim chlpkov priamo na pohlavi, v tesnej blizkosti vchodu, na pyskoch.
Ktosi tu spominal holenie pohlavia kvoli oralnemu sexu - ano, to je jeden z najvacsich dovodou, preco si chcem nechat chlpky odstranit. Ale takisto mi robia problem (necitim sa vobec dobre) pocas menstruacie. Skratka, chcela by som si nechat odstranit trvalo.
Na zaklade clankov som dospela k nazoru, ze odstranenie laserom je naj-ucinnejsie/-lepsie. Ale je vhodne aj pre odstranenie chlpkov _priamo_ na pohlavi?
Dalsia vec, ktora mi trosku robi problem je, ze som velmi hanbliva a neviem si moc dobre predstavit, ze by mi mal niekto robit zakrok tam dolu... Ale s tym sa zrejme budem musiet vyrovnat, pretoze ako som spravne pochopila, domaca metoda okrem vecneho holenia neexistuje.
Este raz dakujem.
Alena.