Odpovedal: Monika
Re: Pomôžte mi prosím - pálenie pošvy
(číslo príspevku 10.594, zo dňa 12.08.2002. videné 4564x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 10594:
Andrea, tvoj problém dôverne poznám. Tieto isté príznaky a problémy som mala aj ja. Po úmorných skoro ročných vyšetreniach sme došli s lekárom k záveru, že mám vaginálny herpes spojený so zníženou imunitou organizmu. Odkedy ma lieči a ja si dávam pozor na to ako sa stravujem, nemám problémy. Už viac ako dva roky som čistá. Predovšetkým som musela z jedálnička vyhodiť coca-colu, čokoládu, sladkosti, príliš štipľavé, atď. teda všetky jedlá, ktoré dráždia organizmus. Popri tom som užívala antibiotika a hned na to lieky proti plesni (preto antibiotika veľmi nepriaznivo pôsobia na floru v pošve). Trvalo to mesiac, kym som sa z toho dostala. Ale ukazovalo sa to ďalej v pravidelných mesačných (vždy pred menštruáciou) cykloch. Zistila som, že musím ešte odbúrať stres. Stalo sa a ja som čistá.
Prajem Ti, aby si sa z toho rýchlo dostala a tých vyšetrní sa neboj, niektoré sú trošku nepríjemné, ale dá sa to všetko prežiť.
Potom Ta čaká už len krásny a plnohodnotný život. Veľa trpezlivosti pre Tvojho partnera. Chce to obrovskú dávku tolerancie a pochopenia z jeho strany.